Egoboo Forum

The Legend of Egoboo Sporks of Yore
New forum not working... Again

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Egoboo Forum Forum Index -> -> Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
woodmouse
Skinner
Skinner


Joined: 19 Apr 2008
Age: 22
Posts: 3073
Location: Finland

PostPosted: Sat Feb 21, 2009 4:16 pm    Post subject: New forum not working... Again If a post contains some illegal issues you may abuse on it - just click Abuse and fill the form Reply with quote

When I try to go to the new forums, first it was blank, then after a lot of loading, it worked, but I wasn't able to login there. Then, when I tried again, only blank page. When I tried like hundred times, I was able to login. But then it only was white page with texts. And now, I get this:
Quote:
502 Bad Gateway
nginx/0.6.31

Sad
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Egoboo Forum Forum Index -> -> Help All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


© 2007 Informe.com. Get Your Own Free Portal.
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum